Bakkerij Habets Kerkrade

Groot brood

In onze bakkerij hebben wij een groot assortiment aan broden. Dit komt omdat er veel wordt gewerkt met verschillende soorten granen en meel. U kunt bij ons terecht voor de dagelijkse broden zoals witbrood,bruinbrood en volkoren brood in allerlei verschillende soorten.

Brood - bakker - KerkradeBrood - bakker - KerkradeBrood - bakker - Kerkrade

De specialiteit van Bakkerij Habets is het Zwartbrood. Het begint natuurlijk allemaal bij het Zilver zwartbrood. Daarnaast hebben wij ook nog de Waldrogge, Boerenrogge, Spelt en Spelt-muesli zwartbroden. Natuurlijk niet te vergeten binnen dit assortiment, Het Sterrebrood.

Sterrebrood

Wilt u nu echt iets anders proberen, dan kunt u ook eens een van onze speciaalbroden proberen. Zo hebben we het Walddesem brood, de Olijvenkrans en de Tomatenbol. Stuk voor stuk even lekker. Voor bij de barbecue, maar ook lekker als voorafje of voor ’s avonds met een lekkere tapenade.

Heeft u een allergie, zoals een tarwe allergie, dan kunt u ook bij ons terecht. Voor mensen met een tarwe allergie hebben wij bijvoorbeeld de broden gemaakt van Kollenberger spelt, of het zwartbrood gemaakt van roggemeel met zuurdesem. Heeft u een gluten of een ander soort allergie, neem dan gerust contact met ons op en dan zoeken we een gepaste oplossing voor u.

Voor ons gehele assortiment kunt u een kijkje komen nemen in onze winkel.

Openingstijden

ma gesloten
di 7:00 – 17.30
wo 7:00 – 17.30
do 7:00 – 17.30
vr 7:00 – 17.30
za 6:30 – 16:00
zo gesloten

VAKANTIE

-Carnaval gesloten 11 februari t/m 18 februari

-Pasen gesloten 2+3 april

-Koningsdag 27 april geopend

-Hemelvaartsdag gesloten 9 mei

-Pinksteren gesloten 21+22+23 mei

-Zomervakantie gesloten vanaf maandag 29 juli t/m maandag 19 augustus 2024

-Herfstvakantie gesloten vanaf 21 oktober t/m 28 oktober 2024