Bakkerij Habets Kerkrade

Disclaimer

Disclaimer:
Bakkerij Habets besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Bakkerij Habets kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Auteursrecht:
De volledige website is het exclusieve eigendom van Bakkerij Habets. Bakkerij Habets geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.

Privacy:
Persoonlijke gegevens die u eventueel aan Bakkerij Habets verstrekt, worden opgenomen in de database van Bakkerij Habets. Deze gegevens worden door Bakkerij Habets gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie-en promotiecampagnes i.v.m. onze producten/diensten.

Overig:
Ieder geschil met betrekking tot de site van Bakkerij Habets valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.

Openingstijden

ma gesloten
di 7:00 – 17.30
wo 7:00 – 17.30
do 7:00 – 17.30
vr 7:00 – 17.30
za 6:30 – 16:00
zo gesloten

VAKANTIE

-Carnaval gesloten 11 februari t/m 18 februari

-Pasen gesloten 2+3 april

-Koningsdag 27 april geopend

-Hemelvaartsdag gesloten 9 mei

-Pinksteren gesloten 21+22+23 mei

-Zomervakantie gesloten vanaf maandag 29 juli t/m maandag 19 augustus 2024

-Herfstvakantie gesloten vanaf 21 oktober t/m 28 oktober 2024